Menu

Word jij onze nieuwe collega?

Senior Pensioenjurist

Amstelveen, 38 uur per week

Wil jij adviseren over pensioenjuridische vraagstukken en regulering? En wil je dat doen bij een groeiende pensioenuitvoeringsorganisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen op hoog niveau? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Je gaat een belangrijke bijdrage leveren aan een excellente uitvoering van het pensioen van honderdduizenden Nederlanders. Als senior pensoenjurist ben jij samen met je collega’s van de afdeling Legal, Tax & Regulatory verantwoordelijk voor het 1e lijns risicomanagement van de pensioenregelingen die PGB voor de aangesloten bedrijfstakken en werkgevers uitvoert. Je adviseert over alle (operationele) aspecten op het gebied van pensioenrecht. Hierbij werk je multidisciplinair samen met andere teams.

Wie ben jij?

Jij bent een professionele, gedreven en creatieve teamplayer met een ‘can do-mentaliteit’. Je hebt passie voor pensioenrecht en goede kennis van verbintenissen- fiscaal - en arbeidsrecht. Je hebt het vermogen om dossiers zelfstandig verder te brengen en je stelt je daarbij proactief en flexibel op. Je bent een kritische denker die niet bang is om buiten de gebaande paden te denken. Je bent scherp op details, maar houdt ook steeds de grote lijnen en achterliggende belangen van de organisatie in het oog. Je werkt graag in een hecht team met korte communicatielijnen, waarbij verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Aantoonbare kennis van en ervaring met (pensioenrechtelijke) regulering  (o.a. Pensioenwet, Wet toekomst pensioenen, Wet Bpf 2000 en Wet op de Loonbelasting 1964) is een pre. Daarnaast is kennis en ervaring met de AVG en privacyrecht gerelateerde onderwerpen wenselijk.

Verder heb je…

  • een afgeronde opleiding Nederlands recht;
  • minimaal  8 jaar ervaring als pensioenjurist, of pensioenrechtadvocaat, en bij voorkeur met advisering aan  pensioenfondsen, pensioenuitvoeringsorganisaties of werkgevers;

Verder is een afgeronde opleiding Certified Pension Lawyer (CPL)  wenselijk.

 

Contactpersoon vacature

Wie zijn wij?

Wij zijn een ondernemende organisatie waar betrokkenheid, authenticiteit, helderheid en samenwerken voorop staan. Dit doen we met ons vooruitstrevende beleggingsbeleid en een goede pensioenadministratie. We brengen de klantreis in kaart en werken zo naar het beste resultaat voor onze klanten. Onze 300 medewerkers werken elke dag nauw samen voor het welverdiende pensioen van ongeveer 450.000 deelnemers en bijna 4.100 werkgevers.

Pensioenfonds PGB staat met een vermogen van ruim € 34 miljard in de top 10 van pensioenfondsen in Nederland. En Pensioenfonds PGB groeit! Het is één van de snelst groeiende pensioenfondsen van Nederland.

Je vindt bij PGB Pensioendiensten een dynamische baan bij een informele organisatie die volop in ontwikkeling is en waar je het verschil kunt maken. Met een open sfeer en fijne collega’s. Je krijgt bij ons veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng. Zo bepaal jij zelf, of in overleg met je collega’s, hoe je jouw werk indeelt en waar je dit uitvoert. Ook de verantwoordelijkheid om je werk goed te doen en jezelf te blijven ontwikkelen ligt bij jou. We zijn continu met elkaar in gesprek om het beste uit onszelf, elkaar en de organisatie te halen en kennen geen beoordelingscyclus meer.

Verder krijg je…

  • een passend salaris, inclusief 13e maand;
  • 32 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
  • een uitgebreide collectieve pensioenregeling;
  • een reiskosten-, OV-kosten- en/of thuiswerkvergoeding.

Solliciteren of meer weten?
Ben jij dé persoon voor deze baan? Klik dan op de ‘solliciteren’ knop. We sluiten de vacature wanneer we een geschikte kandidaat hebben. Een pre-employment screening is onderdeel van het selectieproces.

We hebben geen behoefte aan acquisitie.